Syg awk nadhirah yusri :)


  

Hehe . Ayunn mang syg ramai owg sbb ramai yg sayang ayun na wat cm ne an . Haha . Aytt . Antare owg yg ayunn syg termasok lah si pemilik name yg bername nadhirah yusri . Atau lbh mesra disapa nanad . Lagi ayt ta bole blaa . haha. Chantek molek serte kedeng owgnye . P kuat makn taw . Haha . Bile npk jaa name bpk nanad an terengt penyanyi KRU ue . Yusry gak name dy . Lagu dy dekat padamu ue lame weyhh ta dgr . So nanad lpz nie da bole suruh bpk kaw nyanyi lak laa . Haha . Mesti meletopp . Hehe . Sorry uncle . Law kowg na taw laa kan blog aku yg serbe indah nie di make up kn oleh si chantek nanad nie laa . Sj jea aku na test kepakaran dy ( sbnrnye aku yg ta pakar . Haha . Diam jaa taw ) . Ternyata dy ni mang hebatt laa dlm Bab bab cm nie . mak nyah pon ta reti taw na mak up an blog aku nie. Haha . Si nanad yg jelite nie mang dri skolah lagi kepakaran dy mang da npk btg hidong . Dri perot mak dy lagi da sebok sal Bende bende cm nie . Haha . Dy Slalu tolg aku wt assgmnt ict lagi lagi sal tool book ue . Haha . Mang ta bole blaa . Nanti law kaw na ltk pape t kaw tolg laa buat an . Aku na post blog pon ta berkesempatan ap lagi na wat sebergini rupe . Na make up blog nie mang ta ad mase laa aku . Huhu . Thnkss nanad syg . Ily . Hehe . Mate aku da ngantok da ta bole na post bebyk da . T law kaw da kawen ngn prince ejan ue kaw jgn lupe jmpot aku lak . Haha . Tu jaa yg aku na ckp . Hehe . Tc wahai sahabat ku . Aku na letak pic kaw . P ta boel lak . Haha . Rase nye sume owg da taw sp nadhirah yusri cume owg eskimo jaa ta taw sbb kt sane ta ad internet . Haha :D

2 comments:

Nanadd said...

laaa kau ni, ayat semua tak boleh handle, berdekak weh aku ketawa, jelita lah apa lah Hahahaha okay thanks sbb buat post utk aku ni Hehehe :D sayang kau jugak <3

tyka said...

no hal laa . byk lagi aku na letak p mate aku mang da ngantok sgtt . hehe . kaw da kawen jgn lupe taw jmpot aku . haa